Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 16 јануари 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.01.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 508 обични акции
- Макпетрол АД Скопје – 55 обични акции.