Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 15 септември 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 14.09.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонски Телеком АД Скопје - 392 обични акции
- Стопанска банка АД Скопје - 70 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 60 обични акции