Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 15 ноември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 12.11.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макпетрол АД Скопје – 17 обични акции