Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 14 април 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.04.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Реплек АД Скопје – 50 обични акции
- Тетекс АД Тетово – 120 обични акции