Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 14 декември 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.12.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје - 29 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 5 обични акции