Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 14 јануари 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.01.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-    Алкалоид АД Скопје – 10 обични акции
-    Макпетрол АД Скопје – 30 обични акции
-    РЖ Услуги АД Скопје – 230 обични акции.