Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 13 септември 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 12.09.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- РЖ Техничка контрола АД Скопје - 9 обични акции
- РЖ Услуги АД Скопје - 179 обични акции
- Адинг АД Скопје - 1444 обични акции
- РЖ Економика АД Скопје - 21 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 22 обични акции
- Либерти АД Скопје - 707 обични акции
- Макстил АД Скопје - 488 обични акции
- Уготур АД Скопје - 23 обични акции
- АрцелорМиттал (ХРМ) АД Скопје - 424 обични акции