НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
петок, 13 март 2015
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 12.03.2015 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - РЖ Институт АД Скопје –2 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ЦРМ) АД Скопје –199 обични акции - РЖ КПОР АД Скопје –3 обични акции - Прилепска Пиварница АД Прилеп –22 обични акции - РЖ Техничка контрола АД Скопје –2 обични акции - РЖ Услуги АД Скопје–51 обични акции - РЖ Економика АД Скопје –6 обични акции - РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје –6 обични акции - Алкалоид АД Скопје –53 обични акции - Уготур АД Скопје –7 обични акции - Реплек АД Скопје –10 обични акции - Макстил АД Скопје –138 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје –120 обични акции