Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 13 декември 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 12.12.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Фершпед АД Скопје - 20 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје - 599 обични акции
- Уготур АД Скопје - 23 обични акции
- Раде Кончар- Апаратна техника АД Скопје - 59 обични акции
- ЖАС АД Скопје - 93 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 50 обични акции