Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 13 декември 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 12.12.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Пелистерка АД Скопје - 21 обични акции
- Македонски Телеком АД Скопје - 668 обични акции
- Реплек АД Скопје - 53 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 203 обични акции