Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 13 октомври 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 12.10.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 630 обични акции
- Рудници Бањани АД Скопје - 39 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 32 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 268 обични акции