Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 13 октомври 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 12.10.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Тутунски Комбинат АД Прилеп – 113 обични акции