Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 12 август 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.08.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Либерти АД Скопје – 100 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 5 обични акции
-Макстил АД Скопје – 150 обични акции
-ВВ Тиквеш АД Кавадарци – 10 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 17 обични акции
-Гранит АД Скопје – 20 обични акции