Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 12 јули 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 09.07.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Прилепска Пиварница АД Прилеп – 6 обични акции