Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 12 април 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.04.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Либерти АД Скопје - 500 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 154 обични акции
- Гранит АД Скопје - 313 обични акции
- ГД-Тиквеш АД Кавадарци - 29 обични акции
- Тетекс АД Тетово - 50 обични акции
- АрцелорМиттал (ХРМ) АД Скопје - 500 обични акции
- ВВ Тиквеш АД Кавадарци - 77 обични акции