Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 12 февруари 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 09.02.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 37 обични акции
- Либерти АД Скопје - 1194 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 53 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 4 обични акции
- РЖ Услуги АД Скопје - 303 обични акции
- РЖ Економика АД Скопје - 35 обични акции
- Уготур АД Скопје - 39 обични акции
- Гранит АД Скопје - 789 обични акции
- Макстил АД Скопје - 209 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје - 14 обични акции