Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 12 јануари 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.01.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонски Телеком АД Скопје - 350 обични акции
- Гранит АД Скопје - 401 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 379 обични акции