Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 12 јануари 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.01.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-    Алкалоид АД Скопје – 138 обични акции.