Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 11 септември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.09.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макстил АД Скопје–50 обични акции
- Нова стоковна куќа АД Струмица–8 обични акции
- Тетекс АД Тетово–20 обични акции
- ЗК Пелагонија АД Битола–170 обични акции