Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 11 август 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.08.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Комерцијална Банка АД Скопје – 85 обични акции