Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 11 мај 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.05.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Раде Кончар- Апаратна техника АД Скопје - 80 обични акции
- НЛБ Банка АД Скопје - 200 обични акции
- Гранит АД Скопје - 40.448 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 13.000 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 450 обични акции
- Стопанска банка АД Скопје - 14.000 обични акции