Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 11 април 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 08.04.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 44 обични акции
-ГТЦ АД Скопје – 1 обична акција