Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 11 февруари 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.02.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 20 обични акции
-Тутунски Комбинат АД Прилеп – 126 обични акции
-Уготур АД Скопје – 35 обични акции
-Македонски Телеком АД Скопје – 646 обични акции
-Макстил АД Скопје – 722 обични акции