Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 10 ноември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 09.11.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 51 обична акција
-Гранит АД Скопје – 500 обични акции