Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 01 август 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.07.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална Банка АД Скопје - 100 обични акции 
- ОКТА АД Скопје - 45 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 99 обични акции