Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 01 декември 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.11.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Реплек АД Скопје - 10 обични акции
- Жито Полог АД Тетово - 50 обични акции
- Гранит АД Скопје - 26 обични акции
- ТТК Банка АД Скопје - 2 обични акции