Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 01 декември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.11.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 300 обични акции
-Тајмиште АД Кичево – 50 обични акции