Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 01 ноември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.10.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Либерти АД Скопје – 735 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 18 обични акции
-Уготур АД Скопје – 24 обични акции 
-РЖ Интер Трансшпед АД Скопје – 23 обични акции 
-РЖ Економика АД Скопје – 22 обични акции
-Макстил АД Скопје – 507 обични акции