Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 01 октомври 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.09.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-ОКТА АД Скопје – 49 обични акции