Едукативни видеа

Берзата информира и едуцира

Со цел подобро запознавање за тоа што се случува на Берзата и како таа функционира, одгатнување на загатката на "берзанскиот говор"  како и добивање поголемо знаење за инвестирање во хартии од вредност, Берзата во следниот период ќе продуцира серија едукативни/информативни видеа. 

Затоа, следете не' на ФБ и официјалната страница на Берзата!

1. Видео - Македонска берза едуцира и информира

 

2. Видео - Мотиви за инвестирање

 

3. Видео билтен - Осврт на првите девет месеци од 2018 година

 

4. Видео - Како да тргувате на Македонска берза

5. Видео - Среќни Новогодишни празници

6. Видео - mTrader