Шифра на ХВ - FKSH - ФК Шкупи 1927 АД Скопје
Движење на цена
Истр. Кол.
Податоци за хв
Пазарен сегмент:
Слободен пазар - обични акции
ISIN:
MKFKSH101012
Вкупно издадени ХВ
250
Последно тргување: 22.12.2020
Максимална цена:
6.170,00
Минимална цена:
6.170,00
Просечна цена:
6.170,00
Количина:
250
Промет:
1.542.500
Број на трансакции:
2
Последните 52 недели
Максимална цена:
6.170,00
Минимална цена:
6.170,00
Количина:
250
Промет:
1.542.500
Број на трансакции:
2

* просечната цена е од последениот ден кога имало тргување

** во податоците не се вклучени блок трансакциите

*** вклучени се обичните и приоритетните акции во сопственост на Фондот за ПИОМ (доколку постојат). Акциите кои ги поседува Фондот за ПИОМ се приоритетни, кои со продажба се претвораат во обични.

Историски податоци