Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 06 јуни 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.06.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 20 обични акции
- Раде Кончар- Апаратна техника АД Скопје - 58 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 449 обични акции
- Гранит АД Скопје - 253 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје - 8 обични акции
- Уготур АД Скопје - 22 обични акции