Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 06 јуни 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 03.06.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Комерцијална Банка АД Скопје – 20 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 777 обични акции 
-Стопанска Банка АД Скопје – 100 обични акции
-НЛБ Банка АД Скопје – 33 обични акции
-ТТК Банка АД Скопје – 28 обични акции