Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 12 декември 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.12.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Аутомакедонија АД Скопје – 70 обични акции
- Комерцијална Банка АД Скопје – 45 обични акции