Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 11 ноември 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.11.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макстил АД Скопје - 100 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 20 обични акции
- АрцелорМиттал (ХРМ) АД Скопје - 200 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје - 8 обични акции
- Уготур АД Скопје - 21 обични акции
- РЖ Економика АД Скопје - 19 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 352 обични акции
- Либерти АД Скопје - 645 обични акции
- ОКТА АД Скопје - 20 обични акции