Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 11 ноември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.11.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје – 454 обични акции